Gratis verzending vanaf € 20,-.   Wij verzenden met PostNL

 

 

 

Verzenden

Alle nuttige informatie over hoe we je pakketje verzenden na je bestelling vind je op deze pagina. We proberen het simpel te houden en hebben daarom een aantrekkelijk aanbod. Binnen Nederland zijn de portokosten standaard € 3,95. De portokosten vervallen indien je orderbedrag hoger is dan € 20,00. Het verzenden doen we natuurlijk in een goede verpakking, zodat het nieuwe speeltje heel en in goede staat aankomt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er een track-en-trace code is, zodat je altijd weet waar het is en wanneer het is verzonden. Alvast veel winkelplezier.

Klik hieronder voor een overzicht van het al het Lamaze Speelgoed

 

Levertijd

Betaalde bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur bij ons binnenkomen worden dezelfde dag nog verstuurd. De bestelling wordt dan de volgende dag bij je afgeleverd, met uitzondering van betaalde orders op vrijdag deze bestellingen worden op maandag afgeleverd.

Bij betaling via een handmatige overboeking kan het soms een dag langer duren voordat het bedrag is bijgeschreven op de rekening van Just-Lamaze. Uw bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling door ons verstuurd.

 Bestellingen die op vrijdag na 16.00 uur en in het weekend worden geplaatst en met iDeal betaald zijn, worden op maandag verstuurd. Voor de status van uw bestelling verwijzen wij u graag naar "Mijn Just-Lamaze"

 

Heb je nog andere vragen over de Verzendingen of wil je het pakketje naar een adres in het buitenland laten versturen? Neem dan gerust contact met ons op, dat kan via het contactformulier of via de klantenservice

Onze webwinkels
Wij voeren twee webwinkels voor de allerkleinsten, Just Lamaze is daar één van,bezoek ook eens onze andere webwinkel Just Puzzles
Just PuzzlesJustLamaze

 

This site is owned and operated bij JustLamaze an independent third party reseller offering products sourced from a number of third party manufacturers. The marks Tomy and Lamaze together with all other third party intellectual property rights used in connection with this site (including product images) remain the property of the relevant third party rights holder. JustLamaze is in no way affiliated with or ortherwise endorsed by such third party rights holders

Deze site is eigendom van en geƫxploiteerd door JustLamaze, een onafhankelijke reseller welke producten aanbied afkomstig van een aantal fabrikanten. De merken Tomy en Lamaze samen met alle andere derde partij intellectuele eigendoms rechten welke gebruikt worden in verband met deze site (met inbegrip van productfoto's) blijven het eigendom van de houder van de rechten van de desbetreffende derde partij. JustLamaze is op geen enkele wijze verbonden met of ondersteund door de houders van de rechten van dergelijke derde partij.