Gratis verzending vanaf € 20,-.   Wij verzenden met PostNL

 

 

 

Meer Views

Shapy train

Shapy train van Beleduc
Vandaag is de Giraffe een treinbestuurder. Wie kan haar helpen? Wie toont haar hoe je alle kleine blokken op de trein kunt sorteren? Voor de jongste is de Shapy Train een eenvoudige trektrein. Als ze ouder worden, stimuleert de trein ze voor kleur- of vormsortering. Voor wat oudere kinderen kan de trein worden gebruikt als een dobbelstenen spel.
Totaal prijs:
€ 33,95

Details

Shapy train van Beleduc Vandaag is de Giraffe een treinbestuurder. Wie kan haar helpen? Wie toont haar hoe je alle kleine blokken op de trein kunt sorteren? Voor de jongste is de Shapy Train een eenvoudige trektrein. Als ze ouder worden, stimuleert de trein ze voor kleur- of vormsortering. Voor wat oudere kinderen kan de trein worden gebruikt als een dobbelstenen spel.

Aanvullende Informatie

Zoek op leeftijd Nee

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

This site is owned and operated bij JustLamaze an independent third party reseller offering products sourced from a number of third party manufacturers. The marks Tomy and Lamaze together with all other third party intellectual property rights used in connection with this site (including product images) remain the property of the relevant third party rights holder. JustLamaze is in no way affiliated with or ortherwise endorsed by such third party rights holders

Deze site is eigendom van en geëxploiteerd door JustLamaze, een onafhankelijke reseller welke producten aanbied afkomstig van een aantal fabrikanten. De merken Tomy en Lamaze samen met alle andere derde partij intellectuele eigendoms rechten welke gebruikt worden in verband met deze site (met inbegrip van productfoto's) blijven het eigendom van de houder van de rechten van de desbetreffende derde partij. JustLamaze is op geen enkele wijze verbonden met of ondersteund door de houders van de rechten van dergelijke derde partij.