Gratis verzending vanaf € 20,-.   Wij verzenden met PostNL

 

 

 

Met muziek

6 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 • Octotunes
  De Lamaze Octotunes is een van de leukste Lamaze knuffels (speeltjes) voor je kindje. Met deze vrolijke octopus leren kleintjes texturen en geluiden ontdekken. Bijzonder: de octopus ruikt naar Vanille (ja echt!). De Lamaze Octotunes wordt geleverd met een muziekboek waarmee je samen met je kleintje liedjes kan oefenen.

  Natuurlijk heeft de Octotunes ook vrolijke kleuren, contrasterende patronen en texturen. Het is een redelijk groot speeltje dus wij zouden de Octotunes aanbevelen voor kinderen vanaf een half jaar. Pas echt leuk wordt het als ze zelf goed in de tentakels van de Octopus kunnen knijpen en zelf muziek leren maken.

  Het hoofd van de Octotunes is lekker zacht en heeft een handvat, zodat je kleintje hem mee kan slepen op zijn avonturen door de kamer. Wat we erg leuk vinden aan de octopus is dat je veel verschillende geluidjes kunt maken en je er ook het creatieve vermogen van je kindje kunt stimuleren.

  Normale prijs: € 34,95

  Nu voor: € 31,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Sonny Het Regenboog Ontdekkingskonijn
  Sonny is een konijntje van Lamaze dat je kindje helpt met het ontdekken van de kleuren. Druk op één van Sonny's oren om hem de kleur te horen noemen. Wanneer je op allebei de oren tegelijkertijd drukt hoort je een leuk melodietje terwijl zijn buik verschillende kleuren krijgt. Je kunt kiezen voor de talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels.
  De zachte stoffen stimuleren uw baby's eerste greepjes. De grappige geluiden zullen uw baby amuseren en stimuleren.
  De felle kleuren stimuleren het zicht.

  Normale prijs: € 29,95

  Nu voor: € 26,95

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Shelly de blinkende muzikale slak
  Druk op het spiegeltje van Lamaze Shelly de Blinkende Muzikale Slak en zie hoe haar magische huisje op licht met kleurrijke Lamaze figuren op de maat van de muziek. Linten en zachte stoffen moedigen baby aan tot het ontdekken van de tastzin. Kies uit leuke deuntjes voor overdag of zachte nacht melodietjes.

  Normale prijs: € 29,50

  Nu voor: € 26,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Muzikale Rups
  De Lamaze Muzikale Rups is een pluche knuffel aangeraden voor baby's vanaf de geboorte. Perfect om mee te spelen en te slapen. De rups bevordert interactie tussen ouder en kind en moedigt aan tot het spelen op de buik en helpt in de gezonde fysieke en sensorische ontwikkelingen. Stimuleert zicht en gehoor van de baby. Als baby's net geboren zijn zien ze zwart en wit. Hierdoor helpt deze rups in de ontwikkeling van het zicht met zijn blans tussen felle kleuren en contrasterende patronen. Geluiden zoals rattels, kreukels en tingels helpen ook het gehoor ontwikkelen.

  Normale prijs: € 17,50

  Nu voor: € 15,75

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Logan de Leeuw muziekdoos
  Een zachte leeuw met handige ophanghaak die volgeladen is met ontwikkelingsfuncties. Bevat manen van actieve lintjes, rammelende ringen, kleurrijke patronen en texturen, een bijtring en bungelende poten.

  Normale prijs: € 28,95

  Nu voor: € 19,95

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Symfonie Oscar
  Wanneer je Oscar op zijn buikje drukt hoor je 4 verschillende melodieën. Symphonie Oscar houd ervan om muziek te maken. Zijn vleugels zijn voorzien van een rammelaar en een piepertje. Maak een symfonie door het toevoegen van verschillende instrumenten door nogmaals op Oscar te drukken.

  Lamaze speelgoed kenmerkt zich natuurlijk door de verschillende kleuren, geluiden, texturen en patronen. Symphonie Oscar heeft verschillende bewegende delen die voor kindjes al een leuke uitdaging zijn.

  Ideaal voor baby’s vanaf de geboorte, het special Lamaze Infant Development System neemt jou en je baby mee langs de mijlpalen in de ontwikkeling. Ons speelgoed helpt het zicht, gehoor en de motoriek te ontwikkelen vanaf de geboorte. Terwijl ze spelen en groeien, ontdekken baby’s nieuwe geluiden, kleuren en stoffen voordat ze allerlei soorten rollen spellen ontdekken – thuis én onderweg.
  Ideaal vanaf de geboorte!

  Normale prijs: € 29,50

  Nu voor: € 26,50

  Aan verlanglijst toevoegen

6 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

This site is owned and operated bij JustLamaze an independent third party reseller offering products sourced from a number of third party manufacturers. The marks Tomy and Lamaze together with all other third party intellectual property rights used in connection with this site (including product images) remain the property of the relevant third party rights holder. JustLamaze is in no way affiliated with or ortherwise endorsed by such third party rights holders

Deze site is eigendom van en geëxploiteerd door JustLamaze, een onafhankelijke reseller welke producten aanbied afkomstig van een aantal fabrikanten. De merken Tomy en Lamaze samen met alle andere derde partij intellectuele eigendoms rechten welke gebruikt worden in verband met deze site (met inbegrip van productfoto's) blijven het eigendom van de houder van de rechten van de desbetreffende derde partij. JustLamaze is op geen enkele wijze verbonden met of ondersteund door de houders van de rechten van dergelijke derde partij.