Gratis verzending vanaf € 20,-.   Wij verzenden met PostNL

 

 

 

Grijp & bijt

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 • Gloeiende Regenboog Rammelaar
  Met de Lamaze Regenboog Rammelaar schud je een wereld van magische tinten tevoorschijn. Schud de rammelaar simpelweg en zie hoe hij verandert van kleur naar kleur naar kleur naar kleur! Hij is makkelijk vast te pakken en heeft zachte ogen om op te kauwen. Zet hem recht op als er niet mee wordt gespeeld. Geschikt vanaf de geboorte.

  Normale prijs: € 11,95

  Nu voor: € 10,75

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Rinkel Tinkel Konijntje
  Lamaze Rinkel Tinkel Bella is een schattige rammelaar met lichte klingel geluiden. Hun smalle lichamen maken dat ze makkelijk voor baby te grijpen zijn. Leuke hangende touw benen voor extra animatie. Bedekt in zachte stoffen en met een schuim lichaam.

  Normale prijs: € 8,95

  Nu voor: € 7,95

  Aan verlanglijst toevoegen

2 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

This site is owned and operated bij JustLamaze an independent third party reseller offering products sourced from a number of third party manufacturers. The marks Tomy and Lamaze together with all other third party intellectual property rights used in connection with this site (including product images) remain the property of the relevant third party rights holder. JustLamaze is in no way affiliated with or ortherwise endorsed by such third party rights holders

Deze site is eigendom van en geëxploiteerd door JustLamaze, een onafhankelijke reseller welke producten aanbied afkomstig van een aantal fabrikanten. De merken Tomy en Lamaze samen met alle andere derde partij intellectuele eigendoms rechten welke gebruikt worden in verband met deze site (met inbegrip van productfoto's) blijven het eigendom van de houder van de rechten van de desbetreffende derde partij. JustLamaze is op geen enkele wijze verbonden met of ondersteund door de houders van de rechten van dergelijke derde partij.