Gratis verzending vanaf € 20,-.   Wij verzenden met PostNL

 

 

 

Clip & Go

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Stel een Aflopende Directie in
 • Draakje Flapper
  Je baby temt de lieve groene Lamaze-draak makkelijk. Hij bengelt het liefst vrolijk boven je ukjes hoofd en belooft: geen vlammen, alleen kusjes!

  De groene draak van Lamaze wordt je baby's beste vriend op uitstapjes. Je maakt hem namelijk makkelijk vast aan de draagbare autostoel, wandelwagen of buggy van je kleine dagtripper. Maar ook thuis houdt de draak de wacht bij je baby's bed, relax of park.

  Je baby zal zich zeker amuseren met zijn nieuwe vriend met zachte buik: zijn vleugels bewegen, zijn hoofd piept als je baby erop druwt, zijn poten knisperen en hij heeft maar liefst 6 verschillende stofjes om te ontdekken!

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Jacques de Pauw
  Jacques de Pauw, met knisper- kraak- en piepgeluidjes, 0-24 m

  Vol met ontwikkelingsfuncties (knisper- kraak- en piepgeluidjes) die tot de verbeelding van uw baby spreken en de zintuigen stimuleren.

  De heldere felle kleuren en patronen moedigen uw baby aan zich te concentreren, de ogen van de baby worden zo gestimuleerd.

  De intrigerende stofjes voelen prettig aan en stimuleren de tastzin van uw baby.

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

 • Klapper Kreeft
  Lamaze Klapper Kreeft

  Normale prijs: € 10,50

  Nu voor: € 9,45

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Knorrie 't biggetje
  Knorrie gaat knorren als je hem in zijn buik knijpt en klingelen als je hem schudt. De linten samen met de bijtring helpen je baby van alles te ontdekken.

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Lamaze Daisy de Dino
  Lamaze Daisy Dino is de gelukkigste baby dinosaurus die ooit op de wereld heeft bestaan. Met een blaadje als bijtring, een klik klak ring, satijnen linten en hornen, is Daisy Dino van Lamaze klaar om met baby te spelen. Baby kan haar ontdekken met haar piepneus en kreukelige voeten. Met de handige clip kan Daisy makkelijk aan kinderwagens, maxi-cosi's en verzorgingstassen gehaakt worden voor plezier onderweg.

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

 • Lamaze Spin op Sokken
  Lamaze Spin op Sokken is een leuke Spin met 8 kleurrijke voetjes met 8 kleurrijke sokken. Trek hem naar beneden en zie hoe hij weer trillend omhoog kruipt. Je baby kan uren spelen met Spin op Sokken met al zijn verschillende texturen en stoffen in prachtige kleuren. Hij heeft een handige bijtring waarmee hem naar beneden kunt trekken en een klip zodat je hem heel makkleijk mee kan nemen onderweg.

  Normale prijs: € 12,95

  Nu voor: € 11,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Lamaze Yoho Piraat
  Er is genoeg te ontdekken met deze Yo Ho piraat van Lamaze! Jouw kleintje kan uren spelen met de kleurrijke linten en labeltjes en kan kauwen op de kralenring. Inclusief handige clip voor onderweg.

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Mijn vriendin Emily
  TOMY Lamaze Mijn Vriendin Emily is een prachtige vrolijk gekleurde stoffen pop met leuke rammelaars en bijtringen. De knuffel kan gemakkelijke worden opgehangen aan de kinderwagen, stoel, bedje of box. De heldere en contrasterende kleuren stimuleren het gezichtsvermogen van uw baby. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek.
  Wordt Emily het vriendinnetje van jouw baby?

  Normale prijs: € 15,95

  Nu voor: € 14,25

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Puppy met geluid
  Puppy met geluid, met buggy-/boxclip, 0-24 m

  De verschillende geluidjes en effecten vermaken uw baby. Met de heldere felle kleuren en patronen moedigen uw baby aan zich te concentreren, de ogen van de baby worden zo gestimuleerd. De intrigerende stofjes voelen prettig aan en stimuleren de tastzin van uw baby.

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Rusty de Robot
  Rusty de Robot van Lamaze is vrolijk gekleurd en voorzien van een handige ophangclip. Op zijn buik heeft hij een zakje waarin een stervormige bijtring zit. Je baby kan deze zelf erin en eruit halen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de fijne motoriek. De verschillende kleuren en stoffen zullen de zintuigen van je baby keer op keer stimuleren. De vrolijke kleuren en verschillende texturen nodigen je baby uit om de robot steeds weer vast te pakken. Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Leeftijd: 0 maanden+

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Slaap Schaapje Slaap
  Lamaze Slaap Schaapje Slaap is een schattig lammetje van verschillende zachte materialen en bungelende en krakende pootjes. Met bijtringen als staartje die rammelen tijdens het spelen.Knijp het lammetje in haar buikje en ontdek het geluidje.

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Vliegende Flynn
  Vliegende Flynn van Lamaze is vrolijk gekleurd en voorzien van een handige ophangclip. Trek aan de clip en zie hoe de vrolijke draak met zijn vleugels fladdert! De verschillende kleuren en stoffen zullen de zintuigen van je baby keer op keer stimuleren. Zijn vleugels zijn gemaakt van krinkelende stof. De vrolijke kleuren en verschillende texturen nodigen je baby uit om de draak steeds weer vast te pakken. Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders.

  Normale prijs: € 14,95

  Nu voor: € 13,50

  Aan verlanglijst toevoegen

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Stel een Aflopende Directie in

This site is owned and operated bij JustLamaze an independent third party reseller offering products sourced from a number of third party manufacturers. The marks Tomy and Lamaze together with all other third party intellectual property rights used in connection with this site (including product images) remain the property of the relevant third party rights holder. JustLamaze is in no way affiliated with or ortherwise endorsed by such third party rights holders

Deze site is eigendom van en geëxploiteerd door JustLamaze, een onafhankelijke reseller welke producten aanbied afkomstig van een aantal fabrikanten. De merken Tomy en Lamaze samen met alle andere derde partij intellectuele eigendoms rechten welke gebruikt worden in verband met deze site (met inbegrip van productfoto's) blijven het eigendom van de houder van de rechten van de desbetreffende derde partij. JustLamaze is op geen enkele wijze verbonden met of ondersteund door de houders van de rechten van dergelijke derde partij.