Gratis verzending vanaf € 20,-.   Wij verzenden met PostNL

 

 

 

Alles Over Just Lamaze

Het speelgoed van Lamaze is geschikt voor kinderen van 0 tot 24 maanden en zal alle zintuigen van je kindje prikkelen. Dat weten we uit eigen ervaring en hoe onze eigen kinderen ermee spelen. Door geluiden en verschillende texturen spoort het speelgoed je baby aan om zich te ontwikkelen door te luisteren en te voelen. Vraag ons ook eens om een goede tip voor een cadeau voor het kindje van een vriend/vriendin/broer of zus. Wij helpen je graag

Neem bijvoorbeeld eens het Lamaze Ontdek de Zee Speelgym en -Zitje. Al vanaf drie maanden kan je kind op dit speelkleed de drie zeediertjes leren grijpen en dankzij het vrolijke muziekje en het spiegeltje waar lichtjes in zitten worden ook de oogjes en oortjes van je kindje gestimuleerd. Ben je een middagje weg dan vouw je dit speelkleed gemakkelijk op en leg je het in de auto. 

Zoek je een leuk cadeautje, dan is een boekje of een knuffel erg leuk. Het Yo Ho Piraat Boekje heeft bijvoorbeeld een knisperende blaadjes en een piepend papagaaitje. In dit boekje gaat een kleine piraat samen met zijn vriendjes op zoek naar een schat. De bladzijden zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal en op elke pagina voelt je kind weer andere texturen. Door het haakje is het gemakkelijk om het boekje aan een kinderwagen of autostoeltje te bevestigen.

Al het speelgoed is voorzien van vrolijke kleurtjes die de aandacht van je baby zonder twijfel zullen trekken. Dankzij de zachte materialen is het speelgoed ook uitermate geschikt om in de box of het bedje van je kind te leggen. Met Lamaze kan je baby veilig spelen en de wereld ontdekken. Als ouder verwacht je natuurlijk dat het speelgoed van je kind veilig is. Alle artikelen van Lamaze zijn vrij van scherpe randjes of harde stukken waar je baby zich aan kan bezeren. Bij Lamaze snappen ze dat. Het babyspeelgoed van dit merk is meerdere keren gecheckt waardoor je verzekerd ben van optimale veiligheid voor je baby. 

Wat wij belangrijk vinden is dat je kind plezier heeft van het speelgoed en je winkelervaring veilig en prettig verloopt. Betalen doe je in een beveiligde omgeving en wij versturen je cadeautje altijd met een track en trace code, zodat je altijd weet wanneer het is verstuurd en wanneer het is aangekomen. 

This site is owned and operated bij JustLamaze an independent third party reseller offering products sourced from a number of third party manufacturers. The marks Tomy and Lamaze together with all other third party intellectual property rights used in connection with this site (including product images) remain the property of the relevant third party rights holder. JustLamaze is in no way affiliated with or ortherwise endorsed by such third party rights holders

Deze site is eigendom van en geƫxploiteerd door JustLamaze, een onafhankelijke reseller welke producten aanbied afkomstig van een aantal fabrikanten. De merken Tomy en Lamaze samen met alle andere derde partij intellectuele eigendoms rechten welke gebruikt worden in verband met deze site (met inbegrip van productfoto's) blijven het eigendom van de houder van de rechten van de desbetreffende derde partij. JustLamaze is op geen enkele wijze verbonden met of ondersteund door de houders van de rechten van dergelijke derde partij.