Gratis verzending vanaf € 20,-.   Wij verzenden met PostNL

 

 

 

Actief & leer

4 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
 • Buigzame Activiteiten Spiraal
  Lamaze Buigzame Activiteiten Spiraal.
  Dit leuke speeltje is gemakkelijk aan een ledikantje, autostoeltje of wandelwagen te bevestigen en biedt daarom overal veel speelplezier. Vol met ontwikkelingsfuncties die tot de verbeelding van je baby spreken en de zintuigen stimuleren, zoals tikkende ringen, geritsel, geratel en geklingel. De heldere, felle kleuren en patronen moedigen je baby aan zich te concentreren, de ogen van de baby worden zo gestimuleerd. De Buigzame Activiteiten spiraal bevat ook allerlei verschillende stofjes en lintjes die de tastzin van je baby stimuleert. Het reiken naar en grijpen van de kleurrijke dieren stimuleert bovendien, de hand-oogcoördinatie van je baby en de spierontwikkeling.

  Normale prijs: € 19,95

  Nu voor: € 17,95

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Eva de Eenhoorn Boekje
  Lamaze Eva de Eenhoorn Boekje brengt een dag uit het leven van Eva de Eenhoorn. Ze heeft lol in de regen, vliegt in de zonneschijn totdat het bedrijd is. Een schattig zacht boekje van gebonden pluche met kiekeboe gaatje om samen met je baby te spelen. Er zijn verschillende tekxturen en kleuren om te ontdekken en het boekje piept als je erin knijpt. Inclusief een handige klip voor onderweg!

  Normale prijs: € 12,95

  Nu voor: € 9,95

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Regenboog Ontdek Rupsje
  Dit zegt het al, ontdekken, voelen en kijken.
  De ontdekkingstocht voor uw kleintje.

  Lamaze speelgoed kenmerkt zich natuurlijk door de verschillende kleuren, geluiden, texturen en patronen. Freddie heeft verschillende bewegende delen die voor kindjes die rechtop kunnen zitten al een leuke uitdaging zijn.

  Ideaal voor baby’s vanaf de geboorte, het special Lamaze Infant Development System neemt jou en je baby mee langs de mijlpalen in de ontwikkeling. Ons speelgoed helpt het zicht, gehoor en de motoriek te ontwikkelen vanaf de geboorte. Terwijl ze spelen en groeien, ontdekken baby’s nieuwe geluiden, kleuren en stoffen voordat ze allerlei soorten rollen spellen ontdekken – thuis én onderweg.
  Ideaal vanaf de geboorte!

  Normale prijs: € 18,95

  Nu voor: € 16,95

  Aan verlanglijst toevoegen
 • Sonny Het Regenboog Ontdekkingskonijn
  Sonny is een konijntje van Lamaze dat je kindje helpt met het ontdekken van de kleuren. Druk op één van Sonny's oren om hem de kleur te horen noemen. Wanneer je op allebei de oren tegelijkertijd drukt hoort je een leuk melodietje terwijl zijn buik verschillende kleuren krijgt. Je kunt kiezen voor de talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels.
  De zachte stoffen stimuleren uw baby's eerste greepjes. De grappige geluiden zullen uw baby amuseren en stimuleren.
  De felle kleuren stimuleren het zicht.

  Normale prijs: € 29,95

  Nu voor: € 26,95

  Aan verlanglijst toevoegen

4 Artikel(en)

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

This site is owned and operated bij JustLamaze an independent third party reseller offering products sourced from a number of third party manufacturers. The marks Tomy and Lamaze together with all other third party intellectual property rights used in connection with this site (including product images) remain the property of the relevant third party rights holder. JustLamaze is in no way affiliated with or ortherwise endorsed by such third party rights holders

Deze site is eigendom van en geëxploiteerd door JustLamaze, een onafhankelijke reseller welke producten aanbied afkomstig van een aantal fabrikanten. De merken Tomy en Lamaze samen met alle andere derde partij intellectuele eigendoms rechten welke gebruikt worden in verband met deze site (met inbegrip van productfoto's) blijven het eigendom van de houder van de rechten van de desbetreffende derde partij. JustLamaze is op geen enkele wijze verbonden met of ondersteund door de houders van de rechten van dergelijke derde partij.